Ο Στόλος μας

KAFSIS παρέχει ένα πλήρες φάσμα λύσεων διαχείρισης αποβλήτων. Ο εξειδικευμένος στόλος οχημάτων που διαθέτουμε μεταφέρει με ασφάλεια τις συλλεχθείσες ποσότητες αποβλήτων στην τεχνολογικά προηγμένη εγκατάσταση διαλογής και επεξεργασίας αποβλήτων, όπου μετατρέπουμε τα επιβλαβή υλικά σε εναλλακτικά καύσιμα.

Εξειδικευμένα οχήματα
Ο ΣΤΟΛΟΣ ΜΑΣ

Εξειδικευμένα οχήματα

Επενδύουμε συνεχώς στο στόλο μας, προσθέτοντας αποκλειστικής χρήσης οχήματα εξοπλισμένα με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας ικανοποιώντας όλες τις προδιαγραφές της εθνικής και κοινοτικής νομοθεσίας για την ασφαλή και έγκαιρη μεταφορά αποβλήτων, αυξάνοντας κατά τον τρόπο αυτό την αποτελεσματικότερη προστασία του περιβάλλοντος.

Βελτιστοποίηση διαδρομής
Ο ΣΤΟΛΟΣ ΜΑΣ

Βελτιστοποίηση διαδρομής

Γνωρίζοντας ότι ο χρόνος σας είναι πολύτιμος, έχουμε εξοπλισμένο το στόλο οχημάτων μας με τα καλύτερα συστήματα, για την βελτιστοποίηση της διαδρομής ανάμεσα σε εσάς και εμάς. Έτσι μεταφέρουμε τα απόβλητα σας γρήγορα και αποτελεσματικά στις μονάδες επεξεργασίας της εταιρείας μας ανεξάρτητα με την τοποθεσία παραλαβής αυτών.

Σύστημα Εντοπισμού GPS
Ο ΣΤΟΛΟΣ ΜΑΣ

Σύστημα Εντοπισμού GPS

Γνωρίζουμε που βρίσκονται τα απόβλητα σας ανά πάσα στιγμή, αφού η εταιρεία μας έχει εξοπλίσει τον στόλο της με προηγμένα τεχνολογικά συστήματα δορυφορικού εντοπισμού παρακολουθόντας τα οχήματά μας όπου και αν βρίσκονται. Έτσι εξασφαλίζουμε ότι τα φορτηγά μας είναι πάντα εκεί που πρέπει να είναι εγκαίρως και με ασφάλεια.

Πράσινος στόλος
Ο ΣΤΟΛΟΣ ΜΑΣ

Πράσινος στόλος

Η KAFSIS στοχεύει ο στόλος των οχημάτων της να είναι όσο το δυνατόν φιλικότερος για το περιβάλλον, για αυτό επενδύουμε διαρκώς στις πιο πρόσφατες συμμορφούμενες με τις προδιαγραφές EURO τεχνολογίες με σκοπό την ελαχιστοποίηση των εκπομπών και το αποτύπωμα άνθρακα του καθενός από τα οχήματα μας.

24 / 7
Ο ΣΤΟΛΟΣ ΜΑΣ

24 / 7

Ο στόλος οχημάτων της KAFSIS λειτουργεί κάθε ώρα, κάθε μέρα σε ολόκληρη την ελληνική επικράτεια, προσφέροντας υψηλής ποιότητας υπηρεσίες στους πελάτες μας. Έχοντας τα οχήματα μας αδιαλείπτως διαθέσιμα, προστατεύουμε τα συμφέροντα των πελατών μας σχετικά με τα περιβαλλοντικά ζητήματα τους εγγυώμενοι την ομαλή λειτουργία των επιχειρήσεων τους κάθε στιγμή.

Gorilla App
Ο ΣΤΟΛΟΣ ΜΑΣ

Gorilla App

Η συγκεκριμένη εφαρμογή παρέχει μια μεγάλη ποσότητα πληροφοριών σχετικά με τις συλλεγόμενες από τους πελάτες μας ποσότητες αποβλήτων, όπως χρόνος, τόπος και τρόπος μεταφοράς και επεξεργασίας αυτών, ενώ τα στοιχεία αυτά είναι διαθέσιμα στους πελάτες μας ανά πάσα στιγμή σε πραγματικό χρόνο εξασφαλίζοντας την ιχνηλασιμότητα των μεταφερόμενων προς διαχείριση ποσοτήτων.